LiveLane mag voor de tweede keer deze prachtige show mee ontwikkelen.

A Touch of Gold is hét grootste showsport spektakel van Europa met onder andere optredens van Olympische turnhelden Epke Zonderland en Sanne Wevers. Daarnaast wordt het publiek getrakteerd op tal van wereldwijde topacts op het gebied van acrobatiek, gymnastiek en dans, zoals de 50-koppige acrobaten groep Zurcaroh Acrobatic Groupe uit Oostenrijk, de sensationele DDF-crew (winnaars van Holland’s Got Talent in 2012) het internationale acrobatic dunk en basketball freestyle Face Team, Flawless Dance Academy uit Liverpool en een weergaloze internationale Tumbling act. Meer topacts en artiesten worden de komende tijd aan de line-up toegevoegd en samengevoegd tot een fantastische show ontwikkeld door LiveLane.

A Touch Of Gold is een adembenemende show waar sport en entertainment elkaar ontmoeten, met acrobatiek op het allerhoogste niveau.. De Olympische helden Sanne Wevers en ‘Flying Dutchman’ Epke Zonderland geven fenomenale shows in hun eigen disciplines, waarbij ze het in de Ziggo Dome naar een nog hoger level brengen dan bij de grote toernooien zoals het WK en de Olympische Spelen.

Het wow-effect van de gymsport komt met het jaarlijkse gala dichter bij de sportfans en showliefhebbers. Het is hét familie evenement voor sportminnend Nederland tijdens de kerstvakantie. Twee uur voorafgaande aan de shows is de Gym Experience open; een spectaculaire ontdekkingsreis door de Ziggo Dome voor kinderen, met freerunning, acrogym, turn, dans en springtoestellen.

De kaartverkoop start dinsdag 12 september om 18.00 uur via www.atouchofgold.nl