Zaterdag 11 november transformeert de Ziggo Dome in Amsterdam voor één keer in een universum vol sterren, planeten, vliegende objecten en astronauten van ruimteschip aarde. SpaceXperience-LIVE geeft het publiek de kans om te ervaren hoe het voelt om een raketlancering te beleven, naar de planeten te vliegen en om astronaut te zijn. Met behulp van de allernieuwste special-effects en state-of-the-art technieken komen entertainment, spektakel, wetenschap, techniek en duurzaamheid samen in een indrukwekkende ‘in the round’ show met André Kuipers in het middelpunt. Your ticket to the stars is vanaf vandaag te koop via www.spacexperience.nl

André Kuipers: “Na de intimiteit van de theaterzaal krijg ik nu letterlijk de ruimte in Ziggo Dome in een spektakel zoals niet eerder in deze vorm vertoond. Een unieke ervaring én een magische show waar je nog iets van opsteekt ook.”

Ter gelegenheid van ’60 jaar ruimtevaart’ laat Nederlands enige astronaut je bij SpaceXperience – LIVE ervaren hoe het echt is om de ruimte te verkennen. Omringd door een 360 graden decor, vertelt André Kuipers over verleden, heden en toekomst. Een stuk ruimtevaartgeschiedenis, de wereld waarin wij leven en de onbegrensde dromen en mogelijkheden voor de toekomst. Een toekomst waarin science niet langer fiction hoeft te zijn.

SpaceXperience-LIVE: Your ticket to the Stars

Kaarten voor SpaceXperience-LIVE zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via LINK.

Leeftijd: van 8 tot 88 jaar.

De Ziggo Dome is ingedeeld in eerste rang, tweede rang en derde rang zitplaatsen en een aantal exclusieve premium seats. SpaceXperience – LIVE wordt een 100 minuten durende show zonder pauze.

Ticketprijzen: Premium Seats: 59,- 1e rang: 49,- 2e rang: 39,- 3e rang: 29,- *Excl. Reserveer- en transactiekosten en eventuele overige toeslagen